ЛАНДШАФТ

Композиції із сукулентів для прикраси вашого будинку

Композиції з сукулентів виглядають набагато вишуканіше і естетичніше, ніж розміщені окремо квіти.

Вони стануть яскравим, незвичайним доповненням інтер’єру міської квартири, офісу чи заміського будинку.

Квіткові композиції створені з невеликих за розміром рослин, їх можна легко переміщати з місця на місце. Штучно споруджені острівці з пустельних рослин стануть яскравим, мальовничим акцентом інтер’єру.

Сукуленти люблять сонячне світло і тепло, найкомфортніше почуватимуться поблизу Південного вікна.

Ми підібрали красиві декоративні рослини, що не вимагають особливого догляду: кактус, крассула, алое, пахіфітум, ехеверія, очиток, хавортія та інші світлолюбні та посухостійкі екзотичні жителі з тропічних і субтропічних зон.

Міні-оази складаються з кольорів з подібним доглядом і циклом життя, вони мають достатній простір для вільного зростання. Завершеності композиції надають дрібні камінці та інші елементи декору.

Будь-який варіант, що вам сподобався, буде радувати протягом тривалого часу і через роки не втратить своєї привабливості, стане тільки краще за рахунок пропорційного зростання. Вони компактні, відмінно поєднуються один з одним і з навколишнім оточенням.

Одна з головних переваг цих привабливих рослин – їхня життєстійкість, можна без побоювань залишати такий міні-садок без нагляду на час двох-трьох тижневого від’їзду.
Мальовничі острівці природи в оригінальних горщиках стануть чудовим подарунком для близьких людей чи колег.

Оригінальний подарунок протягом кількох років радуватиме господаря своєю незвичайною красою. Особливо рекомендується дарувати людям творчих професій, це ідеальне джерело натхнення. Також підходять тим, кому часто доводиться приймати важливі рішення, життєва стійкість цих рослин гармонізує внутрішній стан, благотворно впливає на самопочуття і настрій.

Створення композиції із сукулентів – це політ уяви та втілення фантазії. Якщо бажаєте створити власний острівець мрії, наші фахівці готові допомогти втілити в життя оригінальні ідеї, скомбінувавши ті рослини, які ви самі виберете.

Як ємність може служити не тільки класичний горщик зі скла або кераміки, але й несподівана річ, наприклад, дерев’яна скринька, морська раковина, глечик, дерев’яний корч, банка з-під кави, клітина для птахів.
Прикрашайте своє помешкання готовими композиціями з нашого магазину, черпайте ідеї з наведених прикладів, включайте уяву та радуйте себе та своїх близьких незвичайною красою суккулентних композицій.

Comments are closed.